020-364040 [email protected]

Klotter i tunnlarna

Slussen, T-centralen, Medborgarplatsen, Skanstull och Fridhemsplan. Några av de mest klotter drabbade tunnelbanestationerna i Stockholms län enligt SL. Det har gjorts omkring 22 000 klotteranmälningar fram till december 2017. Klistermärken och olaga affischering är de två typer av skadegörelse som syns i tunnlarna, den sistnämnda är den som det är mest utav.

Det är inte bara ett coolt klotter verk i allas ögon

Klotter är inte en skadegörelse i klottrarnas värld. I deras ögon är det konstverk, de vill ha mycket publik till sina klotter verk. Men i den verkliga världen är det ytor som blir förstörda. Det har gjorts åtgärder för att få mindre olaglig klotter i tunnelbanestationerna som till exempel satt upp lagliga graffitiväggar.

De mest drabbade tunnelbanestationerna blir självklart prioriterade att klottersaneras. Vi på klotterkonsulten AKS kan erbjuda allt från klottersanering till klotterskydd. Vi vet att klotter inte ses som konstverk i allas ögon. Utan det ses också som skadegörelse och ett visuellt buller. Klotter kan vara påträngande, skapa en otrygghet och sända ut negativa signaler.

Om du råkar ut för klotter och behöver klottersanering så är du alltid välkommen att kontakta oss på vår kundtjänst telefon 020-364040 eller via mail: [email protected]. Vi finns över hela landet och är Sveriges enda rikstäckande professionella klottersaneringsföretag.

Här kan du läsa mera om klottersanering

Vi har även en klottersaneringsjour där ni kan nås oss när som helst på dygnet: klottersaneringsjour