020-364040 [email protected]

Jobba hos oss

Nyfiken på nytt jobb?

Engagerade medarbetare är avgörande för Klotterkonsultens utveckling samt upprätthållande av kvalitet i de tjänster vårt företag erbjuder sina kunder.

Inom Klotterkonsulten AKS arbetar vi utifrån värdeorden: Entreprenörskap, Enkelhet, Ärlighet, Djärvhet, Laganda, Pålitlighet (läs mera under Värdeord). Skicka din profil och CV elektroniskt till oss. Därigenom kan våra rekryterare hitta dig när lediga tjänster uppstår inom koncernen.

Om du vill spontanansöka om arbete hos oss så skicka oss ett meddelande på e-post: [email protected]

Personal Klotterkonsulten.

Saneringstekniker till Stockholm

Är du allmänt händig, har B körkort och är villig att arbeta hårt så är du en lämplig kandidat att bli en av oss!

Hejsan! Johan här, jag driver Klotterkonsulten AKS & Specialrengöringar Sverige i Stockholm tillsammans med ett glatt gäng. Vi växer och jag behöver din hjälp! Nu är det dags för oss att fortsätta vår expansion, vi behöver två personer till som vill arbeta som saneringstekniker tillsammans med oss. Jag önskar att du börjar som timanställd, men om du är rätt person så kommer du att erbjudas fast anställning.

Dina arbetsuppgifter

Ditt arbete innebär att utföra själva saneringsarbetet ute hos kund, underhålla arbetsmaterial och serva kunderna. Tidigare vana är inte ett krav, men naturligtvis meriterande. Det viktigaste är att du är allmänt händig och att du har en stark önskan att lyckas samt lösa problem.

Du kommer att ingå i ett team som finns i hela Sverige, vårt kontor ligger i Stockholm som är beläget i Järfälla. Det är här du kommer att utgå ifrån. I Stockholm har vi redan flera olika pågående uppdrag som bas, vi arbetar med att utveckla kundbasen och du skall känna att du vill vara en del av att bygga upp detta tillsammans med oss.

Om dig

Om du precis som jag uppskattar och anser dig inneha de flesta av följande egenskaper, lojalitet, självförtroende, egen motor, oräddhet, lösningsförmåga. Då har du mycket bra förutsättningar att bli riktigt lyckosam i ditt arbete med oss.

Som person har du ett starkt driv, gillar inte att sitta stilla och har lätt för att se vad som behövs eller kan göras. Du har heller inga problem att hålla kundkontakter eller att ta kontakt med främmande människor, du är duktig på det sociala och lösningsinriktad.

B-körkort är ett minimikrav, om du har C-kort så är det meriterande. Eftersom du kommer att ha kundkontakt både på plats, via telefon och mail är det viktigt att du behärskar svenska både i tal och skrift samt att du har datorvana.

Om du tycker att det här verkar spännande så maila mig din ansökan på [email protected].

Skriv lite om vem du är och vad du gjort tidigare, bifoga en bild och ge mailet rubriken Sanerare Stockholm.

Vi ser gärna såväl manliga som kvinnliga sökande till detta arbete. Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag samt ansökningar via telefon, vänligen respektera detta.

Jag ser fram emot din ansökan, vi rekryterar fortlöpande så vänta inte. Skicka in redan idag. Med vänliga hälsningar Johan

Sanerare på Klotterkonsulten.

Sanerare till Kalmar/Blekinge

Hejsan! Jonas här, det är jag som kommer starta upp Klotterkonsulten AKS & Specialrengöringar Sverige i Kalmar och Blekinge län. Två företag som idag blivit nästan rikstäckande, nu är det dags att utöka vår verksamhet igen.

Den här gången behöver vi drivna medarbetare som vill arbeta med oss vid vårt kontor i Kalmar län.

Ditt arbete innebär att utföra själva saneringsarbetet ute hos kund, underhålla arbetsmaterial och serva kunderna. Tidigare vana är inte ett krav, men naturligtvis meriterande. Det viktigaste är att du är allmänt händig och att du har en stark önskan att lyckas samt lösa problem.

Som person har du ett starkt driv, gillar inte att sitta stilla och har lätt för att se vad som behövs eller kan göras. Du har heller inga problem att hålla kundkontakter eller att ta kontakt med främmande människor, ja du är duktig på det sociala helt enkelt och lösningsinriktad 🙂

Du kommer att ingå i ett team som finns i hela Sverige. Utgångsorten är Kalmar men vi arbetar ute hos kunderna i hela Kalmar och Blekinge Län

Om du tycker att det här verkar spännande så maila mig din ansökan på[email protected] Skriv lite om vem du är och vad du gjort tidigare, bifoga en bild.

Eftersom du kommer att ha kundkontakt både på plats, via telefon och mail är det viktigt att du behärskar svenska både i tal och skrift samt att du har datorvana.

Vi ser gärna såväl manliga som kvinnliga sökande till detta arbete.

B-körkort är ett absolut krav, har du även C-körkort så är det jättebra.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag, vänligen respektera detta.

Jag ser fram emot din kontakt, vi rekryterar fortlöpande så vänta inte. Skicka in redan idag.

Med vänliga hälsningar Jonas Jakobsson, Franchisetagare i Kalmar- och Blekinge län.

Sanerare på Klotterkonsulten.

Nyligen avslutade rekryteringar

Assistent till HK Stockholm:

Säljare / Platsansvarig Skåne: Tjänsten tillsatt

Sanerare Skåne: Tjänsten tillsatt

Sanerare Jönköping: Tjänsten tillsatt