Klottersanering i Jönköping

– och resten av Jönköpings län

Klottersanering Jönköping

Klotterkonsulten AKS finns etablerade i Jönköping, vår duktiga personal hjälper dig om du råkar ut för klotter eller om du vill förebygga klotter med hjälp av klotterskydd. Genom att tillhöra Sveriges enda rikstäckande klottersaneringskedja så har vi det stora företagets resurser och kunnande, samtidigt som vi värnar om det lilla företagets personliga omhändertagande av kunderna. Vi är det enda specialiserade klottersaneringsföretaget i Jönköpings län och har verkat här sedan 2010. Våra ledord har alltid varit god service och goda resultat. Vi finns till för att hjälpa dig att vinna kampen mot klottret och klottrarna. Inom klottersanering så erbjuder vi säkra och effektiva metoder och vi har ett eget sortiment av saneringsprodukter, vilket skyddar dig som kund från kostsamma bieffekter.

 

Michael Gentoft

Michael Gentoft

Kundrådgivare

Micke ”på” G är en glad och positiv jönköpingskille med många järn i elden! Micke är en gammal fotbollskille som varit involverad i de flesta positionerna inom fotbollen – som spelare, lagkapten, tränare samt även ställt upp som domare. Numera ser du honom oftast bredvid fotbollsplanen i stället för på, när han stöttar och hejar på den äldsta sonen som har rullat bollen vidare. Micke spenderar en hel del tid på gymmet och går långpromenader för att hålla sig i trim och kunna unna sig några måltider på hamburgerhaket som ofrivilligt infaller då och då.

 

Telefon: 020-364040
Mobiltelefon: +46(0)733-346646
E-post: michael.g@klotterkonsulten.se

Några av våra kunder i Jönköping

Klotterkonsulten har utfört klottersanering och klotterskydd i Vaggeryds kommun. Bland annat järnvägsstationen i Skillingaryd.

Vi har hjälpt Skanska med klottersanering. Bland annat Atollen och Ormen.

VBAB är en kund som vi har hjälpt med klottersanering på deras fastighetsbestånd. Bland annat Gjuterigatan 8.

Klotterkonsulten har utfört klottersanering på Clarion Hotel Victoia i Jönköping.

Kontaktuppgifter:

Telefon: 020 – 364040
Besöksadress & Leveransadress: Sjöbogatan 12, 553 33 Jönköping
Postadress: Vinstavägen 21, 163 54 Spånga

 

Kontakta oss

10 + 2 =