020-364040 [email protected]

Klottersanering i Värmland

Klottersanering Värmland

Team Värmland förestås av mig, Bert Nyström. Vårt mål är att skapa klotterfria, rena miljöer och när du vänder dig till ss så gör jag allt jag kan för att du skall bli riktigt nöjd med både bemötande och genomfört arbete. Att ingå i Klotterkonsulten AKS innebär en tillgång till en stor kunskapsbank och specialkunskaper inom klottersanering. Jag ser fram emot att arbeta med dig! Klotterkonsulten AKS är det enda professionella klottersaneringsföretaget som finns etablerat i Värmland och som på daglig bas utför klottersanering här. Vi ingår i den rikstäckande kedjan Klotterkonsulten AKS. Genom att kombinera det stora företagets resurser och kunnande med det lilla lokala företagets marknadskunnande och personliga engagemang så kan vi ge dig riktigt bra klottersaneringstjänster som är anpassade efter just dina behov!

Hör av dig om du får behov av klottersanering i Karlstad eller Värmland så skall jag göra mitt absolut bästa för att du ska bli ännu en av våra nöjda kunder!

 

Bert Nyström

Bert Nyström

Distriktsansvarig & kundrådgivare

Bert Nyström är Klotterkonsultens kundansvariga/saneringstekniker i distrikt Värmland. Han är född och uppvuxen i Karlstad med rötter i Brunskog. Bert är från början snickare som jobbat många år inom byggvaruhandeln. Han har också färdats åtskilliga mil i taxi och limousine, både som åkare och chaufför. Fritiden ägnar han gärna åt att följa med tonårsdottern på hennes fotbolls- och innebandymatcher. Finns annan tid gillar han båtliv, att fiska, jaga och att vara i skogen. Bert säger ofta: ”Det ordnar sig!” fast på värmländska (dä orner säj?), men ser till att hålla vad han lovar (en löver?).

Mobil: +46 (0)705-151672
Tel: 020-364040
E-post: [email protected]

Om det här med klottersanering – åt mig göra ett inlägg!

Det går att göra bättre!!

”Bös” som jag som värmlänning skulle välja att säga om klotter i olika form och hur man får bort det.

Det dyraste vi äger är oftast en fastighet. Om inte vi äger den så vill vi ändå att allt ska fungera för vår komfort och trivsel, våra bostäder och arbetsplatser ska präglas av trygghet och ordning o reda!

Det finns faktorer som motarbetar detta, några kan vi påverka.

En ”fungerande” fastighet håller oss varma och torra, men hur håller sig fastigheten varm och torr. Fukt är ett av de största problemen, luftföroreningar en annan Att göra en fasadtvätt och gärna också impregnera ger materialet en chans att göra sitt jobb.

Vår bostad eller arbetsplats har ett tilltalande utseende där mycket möda lagts på val av material och utförande (ibland) för passa in och vara estetiskt tilltalande(det händer).

Människan gör saker som man ibland inte förstår, att spraya eller måla på någon annans ägodel hör dit.

Är det inte nåt vi beställt eller önskat kallas det klotter och är jämställt med skadegörelse oavsett konstnärlighet. Vi vill ta bort det men hur?

Traditionella lösningar har ofta en konsekvens, då får man tänka en gång till.

Hur ofta målar du med hammaren?? Inte! Varför använder man våld/högt tryck för att återställa? Du får en skada på din fina fasad som är mycket värre än färgen. Rätt gjort kan du torka eller skölja bort problemet. Det låter enkelt men kräver kunskap.

Karlstad och Värmland är fullt av skador efter klottersaneringar, gjorda utan kunskap och klottersaneringsskadorna är helt onödiga.

Den enda som är nöjd är klottraren som har fått sitt ”budskap” permanentat och muraren eller målaren som fått arbete. Allt detta till dryga kostnader för ägaren.

Det är för många sysslar med klottersanering i Karlstad och Värmland som inte kan något. Bara för att du äger en verktygslåda så är du inte bilmekaniker, på samma sätt så är du inte klottersanerare för att du anskaffat en högtryckstvätt.

Vi är specialister på omtänksam klottersanering, det enda du behöver tänka på är att ringa oss i tid.

Klicka på länken här om du vill läsa mera om klottersanering

 

Hur kan man då förebygga klotter och få sitt liv enklare samtidigt som man behöver lägga mindre pengar på klottersanering?

Hur förebygga??

Klotterskydd finns i olika utföranden, de flesta hindrar inte klotter trots namnet men håller fasaden oskadd om olyckan är framme, även vintertid! Som bieffekt får du en lättskött yta.

Lättskött är det minsta man kan säga om att klotterförsäkra. Varje fastighet försäkras var för sig till en fast månadskostnad, bekvämt och bekymmersfritt. Vi sköter saneringen, ibland innan du ens hunnit ringa. Det kostar bara månadskostnaden, årligen görs en avstämning som sätter månadskostnaden. Hör gärna av dig om det här är något du blir nyfiken på!

Klotterkonsulten

Kontaktuppgifter:

Telefon: 020-364040
E-post: [email protected]öringar.se
Besöks/postadress: Knappstadsvägen 3, 65342 Karlstad

Kontakta oss

11 + 15 =

Några av våra referenskunder inom klottersanering och klotterskydd i Karlstad och Värmland.

Trollet i Årjäng är klottersanerat av oss

Beställare: Årjängs kommun