020-364040 [email protected]

Klottersanering i Värmland

Klottersanering Värmland

Team Värmland förestås av mig, Bert Nyström. Vårt mål är att skapa klotterfria, rena miljöer och när du vänder dig till oss så gör jag allt jag kan för att du skall bli riktigt nöjd med både bemötande och genomfört arbete. Att ingå i Klotterkonsulten AKS innebär en tillgång till en stor kunskapsbank och specialkunskaper inom klottersanering.

Klotterkonsulten AKS är det enda professionella klottersanerings-företaget som finns etablerat i Värmland och som på daglig bas utför klottersanering här. Vi ingår i den rikstäckande kedjan Klotterkonsulten AKS. Genom att kombinera det stora företagets resurser och kunnande med det lilla lokala företagets marknadskunnande och personliga engagemang så kan vi ge dig riktigt bra klottersanerings-tjänster som är anpassade efter just dina behov!

Hör av dig om du får behov av klottersanering i Karlstad eller Värmland så skall jag göra mitt absolut bästa för att du ska bli ännu en av våra nöjda kunder!

 

Kontaktuppgifter:

Telefon: 020-364040
E-post: [email protected]
Besöks/postadress: Knappstadsvägen 3, 65342 Karlstad

Bert Nyström

Bert Nyström

Distriktsansvarig & kundrådgivare

Mobil: +46 (0)705-151672
Tel: 020-364040
E-post: [email protected]

Bert Nyström är Klotterkonsultens kundansvariga/saneringstekniker i distrikt Värmland. Han är född och uppvuxen i Karlstad med rötter i Brunskog. Bert är från början snickare som jobbat många år inom byggvaruhandeln. Han har också färdats åtskilliga mil i taxi och limousine, både som åkare och chaufför. Fritiden ägnar han gärna åt att följa med tonårsdottern på hennes fotbolls- och innebandymatcher. Finns annan tid gillar han båtliv, att fiska, jaga och att vara i skogen. Bert säger ofta: ”Det ordnar sig!” fast på värmländska (dä orner säj?), men ser till att hålla vad han lovar (en löver?).

Några av våra referenskunder inom klottersanering och klotterskydd i Karlstad och Värmland.

Trollet i Årjäng är klottersanerat av oss

Beställare: Årjängs kommun

Klotterkonsulten