020-364040 [email protected]

Om oss

Företagsinformation

Klotterkonsulten Anti Klotter System är ett av Skandinaviens främsta klottersaneringsföretag när det gäller klottersanering av fastigheter samt infrastrukturobjekt. Verksamheten sträcker sig från Haparanda i norr till Ystad i söder, därmed har vi en unik närhet till kunderna.
Våra verksamhetsområden är klottersanering, förebyggande av klotter genom olika typer av klotterskydd samt försäkringar mot klotter för enskilda fastigheter upp till stora infrastrukturbestånd.
Klotterkonsulten AKS levererar kompletta tjänster till både offentlig och privat sektor.

Företagspolicy för Klotterkonsulten AKS

Vi är ett rikstäckande företag som arbetar för långa relationer gentemot våra kunder. För att tillgodose våra kunders behov, krav och önskemål har vi självklart alla erforderliga försäkringar, tillstånd och utbildningar som krävs och fullgör våra förpliktelser mot staten.
När ni vänder er till oss kan ni känna er trygga i förvissningen om att alltid erhålla bästa möjliga resultat.
Genom våra unika spjutspetskunskaper hjälper vi till att utveckla nya metoder och produkter tillsammans med våra leverantörer, allt för att ni som kund alltid ska erhålla bästa möjliga resultat.

Kontakta oss för en gratis offert – det lönar sig alltid!

Kristian Skibdal

VD, Klotterkonsulten AKS

Medarbetare på Klotterkonsulten.

Kostnadsfri konsultation!

  1. Kontakta oss med ert behov!
    Berätta för oss vad ni har bekymmer med eller vad som oroar er.
  2. Rätt expert tar hand om er!
    Vi hjälper dig med en bra lösning eller ett gott råd, våra experter har olika spjutspetsområden. Kontakta oss så kopplar vi dig samman med rätt person.
  3. Ni har en samarbetspartner som verkligen bryr sig och kan något på er sida! Vi ogillar klotter lika mycket som du! Tillsammans med dig så vill vi se till att du får minsta möjliga problem med klotter och att detta sker på ett smart och ekonomiskt sätt för dig.
  4. Vi förbättrar regelbundet arbetsupplägget och tjänsteanpassningen!
    Det händer mycket inom vår bransch. För att alltid vara konkurrenskraftiga och effektiva så lägger vi stora resurser på att utveckla och effektivisera våra tjänster. Vår kunskap skall vara din trygghet när du jobbar med oss.

Behöver du råd eller har funderingar? Vi finns här till din hjälp!

Kostnadseffektivt & personlig servicenivå

Våra tjänster präglas av att vi anpassar dem till ditt behov. Genom att vi lär känna dig och dina önskemål så kan vi utföra tjänsten som du vill ha den och till det pris du vill betala.

Marknadsledande

Företaget startade 1999 och är idag ett av skandinaviens marknadsledande inom klottersanering av fastigheter.

Rikstäckande

Vi är det enda rikstäckande specialiserade klottersaneringsföretaget i Sverige. Stordriftsfördelar och de lokalt anknutna specialisterna gör att du får bra tjänster till rimliga priser.

Miljökämpen

Alla produkter vi arbetar med är miljöanpassade och att vårt miljöledningssystem syftar till att hela tiden skapa bättre miljöförutsättningar och minskad förbrukning av jordens ändliga resurser.