020-364040 [email protected]

En drabbad Sporthall av klotter

För någon vecka sedan blev kommunen Torsås som ligger i Karlmars län utsatt för klotter. Denna gång var det en sporthalls tur att få massiva klotterattacker mot sig. Detta skedde under nattetid fram till morgonen, vilket resulterade i att klottrarna hann med mycket.

Det blev klotter både utvändigt och invändigt. Inne i duschrum, dörrar,skåp och även inne i en bastu. Dörrar och fasad blev också drabbade. Självklart fick vi på Klotterkonsulten rycka ut för att göra sporthallen som ny och fräsch igen.

        

        

Ett stycke klotter, bara att kontakta oss

Det är alltid tråkigt när någon blir utsatt för klotter. Speciellt skolor och sportanläggningar där många spenderar nästan all sin vakna tid på. Som tur är finns vi, räddarna i nöden-Klotterkonsulten och hjälper de drabbade.

Om du råkar ut för klotter och behöver klottersanering så är du alltid välkommen att kontakta oss på vår kundtjänst telefon 020-364040 eller via mail: [email protected]. Vi finns över hela landet och är Sveriges enda rikstäckande professionella klottersaneringsföretag.

Här kan du läsa mera om klottersanering