020-364040 [email protected]

Även våra smultronställen kan bli drabbade

Vår fina huvudstad Stockholm har en mängd berömda smultronställen. Plaster som många turister har som mål att besöka när de reser hit. Ett av dem är Gamla Stan, Stockholms historiska centrum. Där har vi många fina och mycket gamla byggnader som är populära att spana in. Tyvärr blev en av byggnaderna drabbade av klotter i höstmånaden September. En port från 1600-talet hade någon illasinnad klottrare berikat med klotter.

En av våra mest meriterade tekniker fick snabbt rycka ut till Gamla Stan. Porten som är från 1600-talet måste hanteras med största möjliga försiktighet. Vår tekniker arbetade med största försiktighet, små penslar, noggrant arbete, precis som när ett konstverk ska restaureras.

Som ni ser blev det bra tillslut.

  

Klotter mitt i stan-Vi löser det

Det är alltid tråkigt när någon drabbas av klotter, men det känns extra illa när klottrare ger sig på vårt kulturarv.

Om du råkar ut för klotter och behöver klottersanering så är du alltid välkommen att kontakta oss på vår kundtjänst telefon 020-364040 eller via mail: [email protected]. Vi finns över hela landet och är Sveriges enda rikstäckande professionella klottersaneringsföretag.

Här kan du läsa mera om klottersanering