020-364040 [email protected]

Klotter i staden- När det vanliga sker

Plötsligt händer det oväntade. Eller egentligen något helt väntat och vanligt förekommande för de som arbetar på Klotterkonsulten AKS. Under onsdag kväll i den värmländska staden Karlstad skedde en större mängd skadegörelser i form av klotter.

Polisen klargör att det handlar om en omfattande skadegörelse där en person ska ha gått runt och klottrat i staden. Det har inte bara skett på ett enda ställe, utan här har det klottrats på flera platser runt om i centrala Karlstad. Som tur är ska polisen lyckats gripa den skyldige.

Självklart tar vi på Klotterkonsulten AKS fram alla våra styrkor och beredskaper för att hjälpa. Under torsdagen fick vi akutjobbet och begav oss direkt till Karlstad för att sanera efter klottraren, eller den så kallade ökända ”Zap”.

 

            

Om du råkar ut för klotter och behöver klottersanering så är du alltid välkommen att kontakta oss på vår kundtjänst telefon 020-364040 eller via mail: [email protected]. Vi finns över hela landet och är Sveriges enda rikstäckande professionella klottersaneringsföretag.

Här kan du läsa mera om klottersanering