020-364040 [email protected]

Klottrare hade härjat på det fina och välkända Clarion Hotel Post i centrala Göteborg – inom några timmar var det klottersanerat.

Att drabbas av klotter hör till vanligheterna om man har en fastighet i en av Sveriges städer. Numera är det inte en fråga om man kommer att bli drabbad utan snarare när det kommer att ske.

Klotterkonsulten AKS som är verksam över hela Sverige har lång erfarenhet av klotter och klottersanering. I våra databaser kan vi se tendenser för hur klottret utvecklar sig över landet. Fler och fler orter drabbas hårdare, även utanför storstadsregionerna.

Om du drabbas av klotter så gör precis som hotellet i Göteborg, ta bort klottret snabbt. En klottrare vill att hens budskap/tagg ska synas. Genom snabb klottersanering så minskar du motivationen att klottra ditt hus igen.

Just den här gången verkar det vara ett ”Crew” i Göteborg som gått ihop om taggen HNC som skapat merparten av skadegörelsen. HNC har en längre tid klottrat på diverse olika objekt i Göteborg såsom husfasader, broar, tåg, spårvägslinjerna mm. Vi hoppas att HNC snabbt slutar med sina tilltag, det är en fråga om tid innan de åker fast och det lär blir väldigt dyrt för dem den dagen.

Om du drabbas av klotter och behöver klottersanering i Göteborg, eller kanske hjälp med förebyggande klotterskydd så tveka inte att kontakta vår kundtjänst för snabb hjälp.

Du når oss som vanligt på 020-364040 eller [email protected]