020-364040 [email protected]

Precis innan skolan ska börja igen så drabbas våra kunder av klotter i högre utsträckning än annars.

Föräldrar verkar släppa på tyglarna och låta sina barn få lite mer frihet, en del ungdommar ställer till med ofog……, till stor sorg både för sig själv och andra.

Det är en bra sak att hålla extra koll på din fastighet just i dessa tider.

Klottrare är i allmänhet fega, de vill inte bli upptäckta. Liv och rörelse runt om din fastighet gör det mindre attraktivt att klottra. Ta gärna en extra kvällspromenad, om det är möjligt så se till att så mycket som möjligt är upplyst. Om du kan göra det otryggt för klottraren så minskar risken att drabbas av skadegörelse.

Om du ändå drabbas av klotter så är det en god idé att snabbt se till att få det borttaget. Klotter som får sitta kvar kan lätt bli till mer klotter. Det motsatta, alltså att snabbt ta bort klottret signalerar att det är ordning och reda samt att det inte är någon idé att klottra för att det kommer att försvinna.

Tips för att slippa problem med klotter

Våra duktiga medarbetare finns alltid till din tjänst för att rekommendera dig goda råd om hur du kan minska risken att drabbas av klotter. Proaktiva åtgärder som förebygger klotter och underlättar om du skulle drabbas är vår vardag.

Ring gärna och prata med oss på telefon 020-364040