020-364040 [email protected]

Gotland har fått ett nytt landmärke och när kommunen skulle välja en entreprenör för att designa ett bra klotterskydd så föll valet på oss.

Klotterkonsulten AKS har sedan starten 1999 utvecklat och testat olika typer av klotterskydd för att alltid kunna erbjuda den bästa lösningen för varje givet behov.

Den här gången var det alltså Region Gotland som tog hjälp av oss för att få förebyggande behandling mot klotter på sin nya investering.

Ett klotterskydd är alltid en vettig investering

Genom att låta applicera klotterskydd så underlättar man framtida klottersaneringar, samtidigt som du får bättre resultat av saneringarna och spar på miljön. Klotterskydd kan göra att saneringen tar 10% av tiden det annars skulle ha tagit att få bort klottret, det är alltså klokt att klotterskydda objekt som kan tänkas drabbas av klotter.

Samtidigt är det så att klotterskydd måste designas utifrån det objekt som ska skyddas. Det finns inget universalskydd som är bra i alla lägen, därför behövs en yrkesskicklig klottersanerare för att skyddet ska ge bästa resultat.

Behöver du hjälp med klotterskydd så tveka inte att kontakta våra rådgivare för fri rådgivning, du når oss lättast på telefon 020-364040.

#klotterskydd #i love visby #rikstäckande klottersanering #klotterkonsulten aks