020-364040 [email protected]

Vi fortsätter att växa i Skåne.


Ta kontroll över dina kostnader för klottersanering, låt det inte bli en överraskning varje gång!

Gillar du liksom många av oss andra inte att få obehagliga ekonomiska överraskningar?, då kan klotterskötselsystemet ”Trygg” vara något för dig!.

Med vår klotterförsäkring tar du kontroll över dina kostnader för att sanera klotter. Du slipper plötsliga överraskningar kostnadsmässigt och kan känna dig trygg med en specialist som har tillgänglighet dygnet runt alla dagar och klottersanerar allt ditt klotter på ett systematiskt och skonsamt sätt.

Gör som vår nya kund, det rikstäckande bostadsbolaget Willhem som hos oss klotterförsäkrat samtliga sina fastigheter i Malmö med vår klotterförsäkring Trygg. Om klotter skulle dyka upp saneras det inom garanterad tid. Genom en fast månadskostnad istället för löpande kostnad vid sanering blir kostnaden mer överblickbar och lättare att hantera vid exempelvis budgetarbete. Överraskande höga kostnader för punktinsatser med klottersanering försvinner.

Med den höga tillgänglighet och kunskap vi erbjuder blir det enkelt för vår kund, bostadsbolaget Willhem som löpande kan följa arbetet med klottersanering på sina fastigheter via vår kunddatabas. Klotterförsäkringen Trygg erbjuder den trygghet som namnet säger.

Kontakta du oss också om du vill ta kontroll över dina kostnader för klottersanering.

Som vanligt når du vår trevliga kundtjänst via telefon 020-364040 om du har några frågor eller funderingar.