020-364040 [email protected]

I gårdagens Värmlands Folkblad kan man läsa att kommunen ska inviga en ny laglig graffitivägg, ja eller konstvägg som man väljer att kalla det.

Som seriöst klottersaneringsföretag i Värmland så avråder vi från att sätta upp lagliga väggar. Vår erfarenhet säger att lagliga väggar alltid leder till mer klotter i närområdet.

Stor risk att Forshaga råkar ut för mer klotter nu.

Att behöva lägga mer pengar på klottersanering är det ingen som önskar, därför borde kommunen väga in de boende i områdets närmiljö innan man fattar sånna här beslut.

Över allt i Sverige så märker vi av ökade problem med klotter för fastighetsägare när det erbjuds lagliga klotterväggar. Klottersanering är inte billigt, det är heller inte något man kan låta bli att utföra när man drabbas. Att låta klottret sitta kvar bidrar till förslummning och otrygghet för de boende. Det kan dessutom leda till byggnadskador.

Nu är väggen ett faktum som det verkar, om du vill ha goda råd och tips om klottersanering, klotterskydd så ring oss gärna!

Det finns flera olika saker man kan göra för att minska risken att råka ut för klotter. Vi hjälper dig gärna med gratis råd och tips.

Du når kundrådgivare Bert Nyström på telefon 0705151672 eller på epost [email protected]

Foto: Värmlands Folkblad

Klotterkonsulten AKS i Värmland är en del av den enda rikstäckande klottersaneringskedjan i Sverige. Historien började 1999 och sedan dess har vi varit ett ledande företag inom klottersanering, klotterskydd samt klotterförsäkringar.