020-364040 [email protected]

Det märks verkligen att våren är här. Varje år är det ett säkert vårtecken när klottersaneringsuppdragen strömmar in hos oss på Klotterkonsulten AKS.

Teamen som arbetar med klottersanering arbetar långa dagar för att serva kunderna och håla väntetiderna till ett minimum.

Varje vecka arbetar ca 30 klottersaneringsenheter runt om i Sverige med att ta bort klotter.

Saneringsteknikerna vid Klotterkonsultens olika distriktskontor sanerar varje dag klotter på fastigheter som du säkert hört talas om och förmodligen besökt.

Saneringsteknikerna arbetar med kända byggnader, såväl supermoderna fastigheter som är kända för sin storlek, verksamhet eller kanske arkitektur som riktigt historiska hus. Vi hjälper naturligtvis också massor av mindre fastighetsägare som hittat fram till oss med att hålla rent, snyggt och fritt från klotter..

Det vanligaste typen av klotter är nog det som bilden visar, någon har satt en tagg på en mur tillhörande en bostadsrättsförening. Den här gången var det i Stockholm.

Varje klottersanering dokumenteras med före och efterbilder som kunden får tillgång till på sin kundsida. Här ser vi en efterbild som vår saneringstekniker ”Mano” tagit idag.

Saneringsteknikerna är en typ av vardagliga hjältar, utan klottersanerarnas arbete så skulle våra städer snabbt förslummas och bli otrygga.

Andra hjältar är alla er som är fastighetsägare och som drar ert strå till stacken för att bidra till trivsel och trygghet genom att ta ansvar och sanera bort klotter. Er ansträngning ger glädje för många i vårt land och ni får sällan ett tack, så här kommer det TACK!. Jag förstår att det inte är roligt att lägga pengar på det här fenomenet.

Vill du också ha snabb yrkesskicklig hjälp med att bli av med klotter?, testa oss gärna. Vi är ett rikstäckande företag och var du än befinner dig i Sverige så kan vi hjälpa dig.

Ring vår kundtjänst på 020-364040, vi har öppet dygnet runt.