020-364040 [email protected]

Nu står det klart att Sandvikens kommun valt att samarbeta med bland annat oss på Klotterkonsulten AKS för att bekämpa klottret i kommunen.

Klottersanering är en svår sak för kommuner att hantera själva, det krävs expertkunskaper för att det ska bli riktigt bra.

Tobias Cederborg som är kundansvarig berättar att klottret utvecklats ganska häftigt i regionen. Tidigare var det mest ett fenomen för de större städerna att råka illa ut för klotter, men nu har klotterproblematiken drabbat alla Sveriges kommuner.

Professionell klottersanering i Sandviken

Tidigare har det inte riktigt funnits något etablerat duktigt klottersaneringsföretag i Sandviken, men i och med detta så kommer även en kommun som Sandviken att få tillgång till professionella klottersaneringstjänster.

Klotterkonsulten AKS arbetar inte bara med klottersanering!

Sandviken kan se fram emot att även få tillgång till marknadens bredaste program av klotterskyddsbehandlingar och smarta tjänster såsom klotterförsäkringslösningar och återställningstjänster om skadan redan är skedd.

Klottrare i Sandviken – se upp!

Nu är det som sagt en ny sheriff i stan och vi vill se till att Sandviken blir en stad utan klotterproblematik.

Om du vill veta mera om detta eller känner att du har besvär med klotter så tveka inte att kontakta vår man i Sandviken. Du når Tobias via telefon 0735-144061 eller [email protected]