020-364040 [email protected]

Klotterkonsulten AKS är ett av Göteborgs största klottersaneringsföretag.

Varje vecka klottersanerar vi ett stort antal fastigheter i Göteborg för många av Västra Götalands största fastighetsbolag.

Varje vecka rullar klottersaneringsbilarna ut från vårt kontor på Södra Långebergsgatan för att hjälpa fastighetsäagarna i Göteborg att bli av med klotter. Uppdragen varierar naturligtvis stort, vi klottersanerar framför allt fastigheter, men det blir mycket fasader som skall klottersaneras.

Den här veckan har vi sanerat ca 21st klottersaneringsordrar, det är mindre än vanligt, men så har det också varit kallt ute och klottrarna håller sig lugnare den här tiden på året. Alltid finns det något gott med dåligt väder också.

De jobb som vi har gjort har innefattat några av de mest kända fastigheterna i Göteborg, tyvärr är det olämpligt att nämna vilka fastigheter som det rör eftersom klottrarna brukar hålla koll på oss klottersanerare och våra hemsidor. Vi vill inte väcka några tankar om att ett nyligen klottersanerat hur skall saneras igen.

Klotterkonsulten AKS är ett av Göteborgs äldsta klottersaneringsföretag och kanske det största om man tittar på klottersanering av fastigheter.

De första klottersaneringarna gjorde vi redan ca 2005 i Göteborg. Vi har vuxit mycket i området, men vi arbetar med samma vision som då, riktigt bra klottersanering till framför allt fastighetsägare. Vi vill erbjuda personligt engagemang och kunskap till våra kunder.

Ett axplock av utmaningarna för våra tekniker den här veckan.

– En Hemköpsbutik hade fått flera fönster nerklottrade, klottersanering på glas är något av det enklaste, så det var ett riktigt snabbjobb.

– På Karl Johansgatan var det en fastighet som behövde klottersanering på såväl garageport som tegelfasad. Klottraren hade vandaliserat på tre olika ställen.

– Sedan hade vi också ett klotter som skulle klottersaneras på Dahlströmsgatan, där hade någon stjärna gått loss på såväl fasader, tak som parkbänk. En tråkig syn innan rengöringen, men det blev bra. Hoppas nu att det kan få vara rent.

– Ett stort fastighetsbolag i Göteborg behövde hjälp med klottersanering på Storgatan, ”MUSEMEN” hade varit i farten och klottrat ned en granitsockel. De är naturligtvis polisanmälda nu och klottret är borta.

– Stort köpcentrum hade fått sina belysningsarmaturer nedklottrade och även delar av fasaden. Klottrarna hade skrivit ADHD, man undrar varför?

– Ett fastighetsskötarföretag som tar hand om ett hus på Nordhemsgatan finner att huset blivit nedklottrat en morgon. Snabb klottersanering återställer fasaderna till tilltänkt utseende och deras kund slipper se eländet redan innan det blivit upptäckt av dem.

Ja, vi skulle kunna fortsätta i evigheter med att skriva om saker som vi gjort, men här var ett axplock från den här veckan.

Om du behöver klottersanering i Göteborg eller förebyggande klotterskydd så tveka inte att kontakta oss för en förutsättningslös diskussion. Du når oss lättast via telefonnummer 020-364040 eller ring direkt till en av våra rådgivare

Anders når du på telefon 0735-164052 eller via [email protected]

Thomas når du på telefon 0702-076000 eller via [email protected]