020-364040 [email protected]

Den klottraren som gjort det här har problem på jobbet!

Man ska inte skratta åt andras elände, den här klottraren har det nog inte så roligt på jobbet. Hen´s enda sätt att få ur sig sin arbetsångest verkar vara att klotta / skriva av sig.

Nästa gång kanske du kan använda din dagbok precis som alla andra människor som är laglydiga gör. Ja eller om du vill vara modern så kanske du kan blogga eller delta på något internetforum?!. Det här med att skriva av sig på andras egendom gör andra människor ledsna och upprörda, det är väl det sista du vill. Sedan finns det visst något som heter KBT och coach också, men snälla sluta upp med de där dumheterna du är inne på med att klottra.

Hoppas ialla fall att du reder ut din arbetssituation.

Lycka till du olyckliga arbetare // Klottersaneraren