020-364040 [email protected]

Vi som arbetar med klottersanering i Torshälla och Eskilstuna har fått mycket att stå i!

Vi på Klotterkonsulten AKS i Eskilstuna har upplevt en ökande trend av klotter och behov av klottersanering samt förebyggande klotterskydd i Eskilstuna området.

I tidningen kan man också läsa om klotterbrott, här kommer ett utdrag från en artikel i e-kuriren.

”Konstnärer” misstänks för klotter

Torshälla

Båda hade färg på sig och hade färgburkar i sin ägo. Mannen erkände också att han hade klottrat när polisen grep honom. Kvinnan i hans sällskap nekade däremot. Trots att också hon ska ha haft färg på sig.

— De sa att de var konstintresserade, berättar Lennart Vestergren i Eskilstuna.

Det var den gångna helgen som händelsen ägde rum i Torshälla. Vittnen hörde av sig till polisen och berättade att man hade sett två personer klottra vid silon, vid Storgatans förlängning i Torshälla.

Polisen lyckades gripa två personer, en 39-årig man och en 29-årig kvinna.

Lennart Vestergren berättar att både mannen och kvinnan hade färg på sig och sina kläder och att de dessutom hade färgburkar i en väska.

— Mannen erkände att han klottrat, men kvinnan nekade. Och så sa de att de var konstintresserade, säger Lennart Vestergren.

Konstintresse eller inte, nu är mannen och kvinnan misstänkta för skadegörelse och polisens utredning fortsätter. Bland annat ska en teknisk undersökning genomföras.

Om du är en av dem som drabbats av klotterbrott och behöver klottersanering så tveka inte att kontakta Göran Petersén som kan hjälpa dig. Du når Göran på telefon 0706262800.