020-364040 [email protected]

Specialrengöringar och Klotterkonsulten finns i hela Sverige

Nöjda kunder är något vi på Specialrengöringar och Klotterkonsulten strävar efter. Vi befinner oss i stora delar av Sverige och hjälper personer samt företag med allt från klottersanering till någon form av specialrengöring.

På region Gotland har vi samlat våra styrkor för att skapa nöjda kunder. Till exempel har Region Gotland valt att förlänga avtalet kring ventilationsrengöring med Specialrengöringar. Avtalet förlängs med ett år och gäller till och med 31/12 2018. Båda parterna är nöjda med samarbetet och ser fram emot ett nytt år tillsammans.

Gotlandshem väljer också att förlänga avtalet med klottersanering med Specialrengöringar i Visby. Gotlandshem är nöjda med vårt arbete och vårt rapporteringssystem, säger Jonas Jakobsson som är Franchisetagare på ön. Vi är mycket glada att vi får fortsätta jobba med Gotlandshem och får fortsatt förtroende att hålla rent och snyggt i deras kvarter.

Vi är redo att hjälpa till närsomhelst

Det finns fler uppdrag teamet på Gotland har fått grabba tag i. Transportbanden på hamnterminalen har fått en beläggning av smuts som gör att bagage fastnar. Vi på Specialrengöringar har fått rycka ut för att lösa problemet. Denna gång jobbar teamet med Sodablästring som är en skonsam blästringsmetod och funkar bra på den här typen av underlag.

Vi på Specialrengöringar och Klotterkonsulten har ett team av specialister och välutbildad personal som är redo att hjälpa dig närhelst du behöver. Vi levererar kompletta tjänster till både offentlig och privat sektor. Så tveka inte att kontakta oss redan idag!