020-364040 [email protected]

En blandad kompott

Det har varit full fart för oss på Klotterkonsulten AKS och Specialrengöringar Sverige den senaste tiden. Ingen rast och ingen ro. Vi har gjort allt och lite till.

Självklart vill vi på Klotterkonsulten AKS och Specialrengöringar Sverige att ni ska kunna ta del av vad vi gör om dagarna. Likaså vill vi att ni också ska kunna hämta inspiration och sedan få möjligheten att använda våra talanger till er nytta. Kanske behöver ni hjälp med putsning av fönster på höga höjder eller bli puts väck av nedklottrade områden i er stad.

Vi har haft en blandad kompott av alla möjliga sorters uppdrag. Våra kära medarbetare i Västernorrland har fått putsa fönster på hög höjd. I Torsås och Karlstad har vi fått utföra mycket arbeten kring klottersanering. Det har både sanerats och klotterskyddats. På vackra Gotland har vi sanerat offentliga toaletter och gjort rent hamnterminalens 500 meter långa landgång invändigt.

        

           

Alltid nöjda kunder

Vi på Klotterkonsulten AKS och Specialrengöringar Sverige gör alltid vårt bästa och ser till att våra kunder bli 110% nöjda. Vänd er till oss om ni behöver hjälp med allt som rör sanering, specialrengöringar, klotter och mycket annat.

Du är alltid välkommen att kontakta oss på vår kundtjänst telefon 020-364040 eller via mail: [email protected]. Vi finns över hela landet och är Sveriges enda rikstäckande professionella klottersaneringsföretag.

Besök även vår Facebooksida för att läsa mer om vad vi gör om dagarna!