020-364040 [email protected]

Södertälje Sjukhus inviger sin nya byggnad imorgon, vi på Klotterkonsulten AKS ser till att det är klottersanerat.

Idag har saneringstekniker från oss på Klotterkonsulten AKS i Stockholm sett till att ta bort allt klotter på Södertälje Sjukhus. Naturligtvis vill man alltid ha ett rent och fint sjukhus i Södertälje, men just nu var det extra viktigt eftersom man ska slå upp portarna för den nybyggda delen av sjukhuset som inrymmer en ny behandlingsavdelning.

Klart att det ska vara fritt från klotter och rent vid en invigning!

Det är ganska vanligt att vi utför klottersanering inför nyöppningar, invigningar eller högtider såsom kungabesök eller andra stora händelser. Klotter är ett visuellt buller som stör och skämmer en omgivning.

Om du vill veta mera om klottersanering så tveka inte att kontakta oss för vidare information. Ni når oss lättast på telefonnummer 020-364040.