020-364040 [email protected]

Personalen vid IKEA i Västerås möttes av en tråkig syn när de kom till jobbet imorse. Under natten mellan fredag och lördag har någon klottrat på fasaden till varuhuset.

Efter anmälan till Klotterkonsulten AKS klottersaneringsjour så kunde klottersanering påbörjas inom en timme från anmälan, tidigt på dagen så var varuhuset sanerat och inga spår efter skadegörelsen finns kvar.

Jourklottersanering i Västerås

Klotterskonsulten erbjuder unik klotterjoursanering

Visste du att Klotterkonsulten AKS förmodligen är det enda professionella klottersaneringsföretaget som erbjuder jourtjänster inom klottersanering? Vandalerna är ofta framme när det passar som minst att få sitt hus nedklottrat, då kan det vara skönt att snabbt kunna bli av med problemet.

Klottersaneringsjouren når ni på 020-364040 dygnet runt.

Klottersaneringsjour

akut klottersanering västerås

Klotter är ett gissel för fastighetsägare. Klottrare vill väcka uppmärksamhet med sin skadegörelse och klotter på ett hus sänder signaler till de som besöker fastigheten som inte är önskvärda.

Det är därför som det är viktigt och önskvärt att snabbt klottersanera när man råkar ut för skadegörelse. Snabb klottersanering minskar klottrarens motivation att fortsätta klottra på just det huset. Genom att snabbt ta bort klottret så försvinner motivationen hos klottraren.

Om du vill veta mera om klottersanering och hur du kan skydda dig mot klotter samt förebygga klotter så ta kontakt med ditt närmsta Klotterkonsulten kontor för fri rådgivning.