020-364040 [email protected]

Från huvudkontoret i Stockholm kan vi överblicka samtliga saneringar som pågår i hela Sverige via vårt datasystem.

Ordrar uppdateras, bilder och polisanmälningar lämnas fortlöpande in. Verksamheten pågår just nu i såväl en kylslaget Luleå med nollgradigt väder, via Stockholm som är regnigt med några plusgrader och ända ner till Göteborg som verkar ha det bästa Sverigevädret just nu.

Vi följer alla fordon och sanerare i realtid och kan se hur arbetena fortlöper, våra kunder kan också följa vår progress genom sin dator eller telefon.

Mattias Karlsson vår områdesansvarige i Norrbotten är ute och tittar på klottersanering vid Stadsöcentrum i Gammelstad denna fastighets är en mindre köpcentrum som inte ligger långt ifrån Världsarvet Gammelstads Kyrkstad.

Västerås arbetar med att göra rent en möbelaffär som utsatts för skadegörelse och som skall bli fin inför helgen. Samtidigt i Stockholm pågår verksamheten för full med både blästringar, fasadrengöring och klottersanering. Utöver detta så arbetas det flitigt de sista timmarna innan helg även i de andra distrikten.

Förberedelserna pågår inför julen som är i antågande men ännu är det mycket som skall färdigställas.

Vid tangenterna // Kristian Skibdal