020-364040 [email protected]

Nu är det klart att vi etablerar ett fast kontor för Östergötland också. Sedan många månader tillbaka har ett arbete pågått med vår etablering och vi är nu stolta och glada att berätta att vi slår upp portarna för det senaste tillskottet i Klotterkonsulten AKS kedjan. Samtidigt startas Specialrengöringar Sverige upp parallellt.

Östergötland kommer att drivas från lokalkontoret på Slöjdgatan 11 i Linköping. Från start kommer Miceal Edlund, Thommy Johansson och Jesper Rosell att vara engagerade i verksamheten. Utbildning och förberedelser har pågått under en längre tid och nu är tiden inne för att lansera våra tjänster för marknaden

Micael, Thommy och Jesper är uppvuxna i Östergötland och är väl förtrogna med distriktet. – Vårt mål är att förbättra servicenivån och kvalitén på tjänsterna för fastighets och problemägarna, berättar Micael.