020-364040 [email protected]

En klottersanering skall lösa ditt problem och inte skapa ett nytt.

Vi på Klotterkonsulten Antiklottersystem är stolta över vårt arbete och gott resultat av utförda arbeten. För att säkerställa att våra tjänster möter de förväntningar som vi hoppas att du har så utbildar vi fortlöpande vår personal.

Internkurs i klottersaneringsteori 16 augusti

Vi välkomnar sanerare från Umeå i norr till Linköping i söder till detta utbildningstillfälle som är förlagt till Klotterkonsultens HK vid Kaminvägen 2 i Järfälla. Kurshållare är Björn Holmgren och Kristian Skibdal.

Klotterkonsulten AKS är förmodligen det enda klottersaneringsföretaget som kontinuerligt håller vidareutbildning internt för sin personal. Kurserna som är mycket uppskattade vänder sig såväl till sanerare som till personal inom försäljning och administration.