020-364040 [email protected]

TutoProm klotterskydd – ett permanent klotterskydd för ytor som inte behöver andas

Klotterskydd för blanka döda ytor – TutoProm är ett permanent klotterskydd som ger en transparent blank beläggning. Ytan som klotterskyddas med TutoProm får ett bra skydd mot klotter och annan nedsmutsning.
Klotterskyddet gör att färg får svårt att fästa till underlaget och det lilla som fastnar kan enkelt tas bort med milda klotterborttagningsmedel.

Bra att känna till om klotterskyddet TutoProm

  • Effektivt klotterskydd för blanka ytor
  • Ger billigare och effektivare saneringar med bättre kvalitet.
  • Permanent klotterskydd
  • Kan användas som glansförhöjare
  • Ger även ett smutsskydd
  • Endast för ytor som är blanka och inte behöver andas.
TutoProm klotterskydd på dörr.

Fördjupad information om TutoProm klotterskydd för dig som vill lära dig mera

För att klara av att skydda de flesta förekommande materialen på byggnader och andra objekt så har vi flera olika klotterskyddsmetoder i vår verktygslåda. TutoProm har sin plats, det finns inget universalklotterskydd som passar över allt. Låt gärna oss hjälpa dig till en bra lösning.

Kristian Skibdal

VD Klotterkonsulten Anti Klotter System

Det här klotterskyddet baseras på nanoteknologi och har en mycket god motståndskraft mot både sprayklotter och tuschklotter, det har även visat sig ytterst effektivt mot anilinklotter som annars ofta är problematiskt.
Uppbyggnaden av skyddet gör att färger får väldigt svårt att fästa sig till den klotterskyddade ytan, det gör att framtida klottersaneringar kan göras mycket snabbt och effektivt.
Klotterskyddet är mycket tunt och skapar en hinna på ytan som klotterskyddas som är transparent och skapar en yta som är blank och färgförstärkande på underlaget. Vidhäftningen mot underlaget är mycket hög och klotterskyddet är starkt motståndskraftigt mot inträngning av klotterfärg.
Genom att klotterfärgen inte fäster på underlaget så går framtida klottersaneringar snabbare och det betyder ekonomiska besparingar för dig.

Ytor som är lämpliga att klotterskydda med TutoProm är

  • Plåt och lackade ytor
  • Glaserade underlag
  • Fordon, tåg, lastbilar etc
  • Skyltar

Det ska alltså vara hårda blanka underlag för att passa för det här klotterskyddet.

TutoProm är ett effektivt permanent klotterskydd för blanka ytor

När skyddet härdat så bildar det en klarlack som är mycket motståndskraftigt mot inträngning av klotter. Det har också den effekten att klotterfärg inte gärna vill fastna på underlaget, det liksom rinner av och pärlar sig. Det gör att motivationen hos klottraren minskar.

Billigare och effektivare sanering

Tack vare att klotterfärgen inte fastnar så behövs väldigt lite klotterborttagningsmedel. Vi kan också arbeta med väldigt skonsamma klotterborttagare eftersom klotterfärgen inte fastnar hårt i klotterkskyddet.

TutoProm är ett permanent klotterskydd

Sanering kan alltså utföras många gånger på en yta som är skyddad med det här skyddet. Till skillnad från flera andra system så behöver inte TutoProm-klotterskyddet förnyas efter sanering.

Endast för ytor som inte behöver andas!

TutoProm använder vi endast på ytor som är ”döda” och inte har behov av att kunna andas. Skyddet blir helt tätt och släpper inte igenom någonting, åt något håll efter att det har härdat. Därför skall det inte användas på ytor som behöver vara diffusionsöppna.

Ring oss gärna om du vill ha råd och tips om hur du på bästa sätt kan skydda dig mot klotter. Du kan även maila oss via formuläret.

Kontaktuppgifter till huvudkontoret i Stockholm:

Telefon: 020-364040 Fax: 08-364727 E-post: [email protected] Besöks/leveransadress: Kaminvägen 2, 176 77 Järfälla Postadress: Vinstavägen 21, 163 54 Spånga

Kontakta oss

6 + 2 =