020-364040 [email protected]

Klottersanering i Malmö

– och resten av Skåne

Klottersanering Malmö

Klotterkonsulten AKS finns sedan 2013 etablerade i Malmö, företaget som tillhör Sveriges enda rikstäckande kedja av klottersaneringsföretag arbetar för att du ska få så lite problem som möjligt med klotter. Vi har ett kontor i Malmö och ett i Helsingborg för att hålla Skåne fritt från klotter och för att erbjuda dig som kund riktigt bra klottersanering och klotterskydd med den senaste tekniken. Klotterkonsulten arbetar med alla förekommande metoder för att ta bort klotter och har ett brett produktsortiment när det gäller klotterskydd. Vi erbjuder även klotterförsäkringar och skötselavtal när det gäller att hålla klottret borta.

Vi på Klotterkonsulten AKS kan utan att slå oss för bröstet säga att vi är ett av Sveriges äldsta och största klottersaneringsföretag. Men för oss är det inte viktigast att vara störst, det som är viktigt för oss är att du känner dig väl bemött, får riktigt bra klottersaneringar och att det blir till ett pris som du tycker är prisvärt.

 

Kontaktuppgifter:

Telefon: 020-364040
E-post: [email protected]
Besöksadress & Leveransadress: Limhamnsvägen 109H, 216 13 Limhamn
Postadress: Vinstavägen 21, 163 54 Spånga

Jan Persson

Jan Persson

Platsansvarig & kundrådgivare Malmö / Helsingborg

Mobil: +46 (0)735-164045
Tel: 020-364040
E-post: [email protected]

Jan Persson arbetar med kundrådgivning och hjälper dig med klottersanering i Malmö och Skåne. Född och uppvuxen i Malmö. Flyttade som 20 åring till Kalmar för att efter 10 år återvända till Skåne. Med ner till Skåne flyttade fru och dotter som inte fanns när han flyttade upp till Kalmar. Dottern är numera utflugen och när inte Jan arbetar kopplar han gärna av med en bok eller tränar och finns chansen till flugfiske tackar han inte nej.

Jans ordspråk är: ”Det finns inga hinder, bara möjligheter”

 

Paolo Wolek

Paolo Wolek

Arbetsledare

Mobil: +46 (0)735-164694
Tel: 020-364040
E-post: [email protected]

Paolo Wolek arbetar som saneringstekniker på vårt kontor i Malmö och hjälper dig med sanering och rengöring, såväl inomhus som utomhus i hela Skåne. Han är en ständigt glad och superenergisk person som alltid går för 100%. Paolo är hjälpsam, ställer alltid upp och är morgonpigg.

Paolos ordspråk är:

 

 

Några av våra kunder i Skåne

Det är vi som har avtalet med Trafikverket om klottersanering i Malmö av vägkonstruktioner och infrastruktur för järvägen.
Vi hjälper Wallenstam med klottersanering i Malmö
Wallenstam Fastigheter är också en av våra uppskattade samarbetspartners som vi hjälper att hålla sina fastigheter rena från klotter.
Den Danska kedjan Netto är kunder till oss sedan många år. Vi hjälper Netto rikstäckande med klottersanering i Malmö när det behövs.
Vi hjälper Preem med rengöring, klottersanering. Preem är ett bolag som sätter miljön i fokus.