Klottersanering i Göteborg

– och resten av Västra Götaland

Klottersanering Göteborg

Klotterkonsulten AKS i Göteborg etablerades redan 2005 och har sedan dess byggts upp till att bli Göteborgs kanske största klottersaneringsföretag. Nu är det inte viktigt för vårt kontor i Göteborg att vara störst inom klottersanering, målet är att vara bäst på klottersanering. Göteborgskontoret är en del av den enda rikstäckande klottersaneringskedjan i Sverige och även om vi är ett stort företag med alla fördelar iform av resurser. Så sätter vi stort värde på att vara det lilla personliga lokal företaget som värnar om relationer.

Anders Johansson

Anders Johansson

Marknadsansvarig / Säljare

Anders är en glad och positiv person på Göteborgskontoret och älskar att arbeta tillsammans med sina kollegor. Anders tar sig an sitt arbete med stor tillit. Förutom familjen så blir det gärna musik,hockey eller en kväll framför lägerelden. För Anders är kundens behov viktigt och tycker mycket om att lösa just ert problem och finna den bästa lösningen.

Anders ordspråk lyder: Ingenting är omöjligt,innan man prövat!

 

Thomas Johansson

Thomas Johansson

Distrikts- och marknadsansvarig

Thomas är ansvarig för Göteborgskontoret och älskar att arbeta tillsammans med serviceinriktade kollegor. Gillar ordning och reda och att ha kul på jobbet. Ett löfte betyder mycket för Thomas. Förutom familjen så blir det gärna musik, hockey, fotboll och trav på fritiden.
Thomas lever efter orden: Så länge man inte ger upp har man inte förlorat.

 

Johan Sundberg

Johan Sundberg

Arbetsledare

Johan Sundberg är vår arbetsledare i Göteborgskontoret. Johan har jobbat många år inom specialrengöring och är en kunnig saneringstekniker. När Johan inte arbetar så gillar han musik och driver ett av Sveriges få vinylpressföretag.

Johans ordspråk är: Jag har inte drömmar, jag har mål

Mobil: +46 (0)702-076000
Tel: 020-364040
E-post: thomas.j@klotterkonsulten.se

Mobil: +46 (0)735-164048
Tel: 020-364040
E-post: johan.sundberg@klotterkonsulten.se

Några av våra kunder i Västra Götaland

Frölunda torg

Bland våra kunder inom klottersanering i Göteborg kan nämnas Frölunda Torg som regelbundet får vår hjälp att bli av med oönskat klotter.

Wallenstam

Wallenstam är en av Göteborgs största fastighetsägare. Klotterkonsulten AKS i Göteborg har hjälpt Wallenstam med klottersanering sedan 2008.

Stena Fastigheter

Stena är ytterligare ett av de stora fastighetsbolagen som vi servar med tjänster inom klottersanering och förebyggande klotterskydd.

HSB

Bfr HSB Vita fläcken är en av många bostadsrättsföreningar som anlitar oss. Vi har genom vårt utbud och service även fått förtroendet att leverera olika tjänster till ett flertal föreningar i HSB

Kontaktuppgifter:

Telefon: 020-364040
E-post: info@specialrengoringar.se
Besöks/leveransadress: Specialrengöringar Sverige, Södra Långebergsgatan 26b, 421 32 Västra Frölunda
Postadress: Vinstavägen 21, 163 54 Spånga (Stockholm)

Kontakta oss

5 + 9 =

Mer om klottersaneringstjänster i Göteborg – Västra Götaland

#klotterskydd Göteborg #klotterskydd #Skydd mot klotter #Miljövänlig klottersanering #Underlätta klotterborttagning #Klotterskyddsexpert #Klotterfritt #Klotterkonsulten #Västra Götaland #Göteborg #Mölndal #Borås #Alingsås #Hissingen #Göteborg C #rikstäckande