020-364040 [email protected]

Klottersanering i Gävle

– och resten av Gävleborg

Klottersanering Gävle

Klotterkonsulten i Gävleborg kontaktar du som drabbats av enstaka eller återkommande problem vad gäller klotter, klottersanering, klotterskydd, fasadtvättning och impregneringar. Våra saneringsfordon med personal syns under uppdrag i hela Gävleborg. Från Bergsjö i Hälsingland och ned till Älvkarleby i Norra Uppland/Gästrikland. Vi arbetar snabbt och kostnadseffektivt för kunden och fungerar ofta rådgivande och konsulterande vid återkommande problem på era fastigheter. Vår erfarenhet och kompetens är ofta avgörande för kunder där kvalitet och slutresultat räknas. Vår kvalitets- och miljöpolicy utgår alltid från fastigheten, miljön och dess omgivning, alltid med miljö och säkerhet högst på checklistan.

Kontaktuppgifter:

Telefon: 020-364040
E-post: [email protected]
Besöksadress och leveransadress: Smältverksgatan 71, 724 74 Västerås, Sweden

Tobias Cederborg

Tobias Cederborg

Distrikts- och marknadsansvarig

Tel: 020-364040
Mobil: +46 (0)735-144 061
E-post: [email protected]

Tobias ”Tobbe” Cederborg ödslar gärna med energi på en innebandymatch, det gör honom på gott humör och han älskar lagspelet.

Tobbe är den som tar hand om Gävleborgsdistriktet och han har gett sig tusan på att hålla Gävle rent från kotter. Tobbes vardag går ut på att se till av vi är det vassaste klottersanerings och klotterskydd´s företaget i Gävleborgs län. Tobbe bor med Elin och deras lilla son. Motorer och bilar är något som Tobbe gillar och har du en fråga om murverk, puts eller plattsättning så kan du få Tobbe att prata i timmar, Tobias är nämligen utbildad murare.

Behöver du hjälp med klottersanering i Gävle så kontakta Tobbe!

 

Några av våra kunder i Gävle och Gävleborg

Klotterkonsulten hjälper Hudiksvallsbostäder med professionell klottersanering när det uppstår på områden som kan vara lite svårare att avhjälpa eller där tiden för utryckning är avgörande.
Vi har de senaste tre åren hjälpt SVEVIA i deras uppdrag att sköta den yttre skötseln och underhåll på Bollnäsbostäders fastighetsbestånd i Bollnäs och dess närområden som t.ex. Kilafors och Alfta.
Vi har hjälpt BJ Markbyggnads med tvättning av nybyggda miljöbodar och efterföljande klotterskyddande av samtliga ytor på nyanlagda miljöbodar och carport på Andersberg i Gävle.
Klotterkonsulten har hjälpt kommunen med specifika klottersaneringar på några kulturvärdefulla områden i Söderhamn.