020-364040 [email protected]

Klottersanering i Dalarna

 

Klottersanering Dalarna

Har du råkat ut för klotter? Vill du ha hjälp med klottersanering? Har du frågor om klotterskydd? Vi på Klotterkonsulten i Dalarna finns för att hjälpa dig med allt inom klotter. Våra saneringsfordon med personal syns under uppdrag i hela Dalarna. Från norr till söder.
Vi arbetar snabbt och kostnadseffektivt för kunden och fungerar ofta rådgivande och konsulterande vid återkommande problem på era fastigheter. Vår erfarenhet och kompetens är ofta avgörande för kunder där kvalitet och slutresultat räknas.
Vår kvalitets- och miljöpolicy utgår alltid från fastigheten, miljön och dess omgivning, alltid med miljö och säkerhet högst på checklistan.

Kontaktuppgifter:

Telefon: 020-364040
E-post: [email protected]
Besöksadress och leveransadress: Kolargatan 1, 784 68 Borlänge
Postadress: Faluvägen 70, 795 36 Rättvik

Roland Molberg

Roland Molberg

Marknadsansvarig

Telefon: 020-364040
Mobiltelefon: 0708-860560
E-post: [email protected]

Roland ”Rolle” Molberg är den som du ska kontakta om du behöver hjälp med klottersanering i Falun och resten av Dalarna. Utgångspunkten är Rättvik, där han och frun Lena bor.   Saneringsenheterna arbetar förstås främst i Falun och Borlänge, men var du än befinner dig i Dalarna så står Roland till tjänst med goda råd och kunskap som gör ditt liv lättare. Roland eller ”Rolle” som han föredrar att kallas har ett förflutet inom flera olika branscher, gemensam nämnare har alltid varit kundfokus och målet att skapa nöjda kunder. När du vill diskutera klotter och hur man bäst förebygger klotter så skall du alltid känna dig fri att ringa Rolle.

 

Mikael Olofsson

Mikael Olofsson

Arbetsledare

Telefon: 020-364040
Mobiltelefon: +46(0)731-404721
E-post: [email protected]

Utbildat fastighetsskötare, ett yrke som han utövat i många år innan han började arbeta med Specialrengöringar Dalarna.

Med glatt humör, tålamod och kunskap planerar och utför Mikael våra arbeten tillsammans med resten av gänget. Han är duktig på att förklara vad som skall göras, hur det skall göras och varför.

Träffar Ni Mikael passa på att prata en stund med honom, han vet vad han gör.

Sitt tålamod och sin noggrannhet har han glädje av när han på sin fritid gärna bygger plastmodeller. Som Mikael säger ”Med rätt kunskap, blir det rätt gjort”

Peter Olsson

Peter Olsson

Saneringstekniker

Med fordonsteknisk utbildning i grunden, över 20 år som fastighetsskötare och ett par år på en marknadsavdelning har han ett naturligt sätt jobba med fastighetsägare, fastighetsskötare och deras hyresgäster.  Peter är van att fixa med allt som har med fastigheter att göra.

Peter är en glad kille som gärna funderar en stund innan han svarar, men när väl tar till orda är han värd att lyssna på. Jobben blir utförda med stor kunskap och på ett effektivt sätt.

Efter jobbet blir det tid med familjen och alla barnens olika intressen. Och ibland blir tid över att meka med bil.

Peters ordspråk; ”Tänk efter först”

Per Kronberg

Saneringstekniker

Utbildad verkstadsmekaniker, läst fastighetsteknik och med många år som underhållstekniker inom försvarsmakten har Per en bred kunskapsbas att stå på.

Till en början lite tystlåten och lyssnande, men när väl tar till orda är kommer hans lite speciella humor fram, och han har nära till skratt. Sina arbeten utför han seriöst och noggrant och man kan alltid lita på att det blir ordentligt gjort.

Med stor familj finns det inga fritidsproblem, och i mellan all vardagsmat försöker Per lägga tid på att laga ”lite roligare mat” till helgerna. Lugnet finner Per ute i Dalarnas skogar.

Ingen kan säga det som Per; ” Det finns alltid någon som har det värre”

 

Några av våra kunder i Dalarna

Vi utför klottersanering på deras fastigheter, garages, hissar, entrér mm. samt klotterskyddar både utomhus och inomhus.
Vi hjälper Skanska med klottersanering, impregnering och klotterskydd av broar.
Då vi ronderat har vi klottersanerat, tagit bort affischer, klistermärken och klotterskyddat de skåp och stationer som varit utsatta för skadegörelse.
Vi sköter om klottersaneringen åt Kopparstaden via en försäkring, där deras fastighetsskötare kan direktrapportera klotter till oss och vi sanerar det rapporterade klottret inom överenskommen tid.