Klottersanering i Dalarna

 

Klottersanering Dalarna

Vi på Klotterkonsulten i Dalarna arbetar med att hjälpa kunder som drabbas av enstaka och återkommande problem vad gäller klotter, klottersanering, klotterskydd, fasadtvättning och impregneringar. Våra saneringsfordon med personal syns under uppdrag i hela Dalarna. Från norr till söder. Vi arbetar snabbt och kostnadseffektivt för kunden och fungerar ofta rådgivande och konsulterande vid återkommande problem på era fastigheter.Vår erfarenhet och kompetens är ofta avgörande för kunder där kvalitet och slutresultat räknas. Vår kvalitets- och miljöpolicy utgår alltid från fastigheten, miljön och dess omgivning, alltid med miljö och säkerhet högst på checklistan.

Roland Molberg

Roland Molberg

Marknadsansvarig

Roland ”Rolle” Molberg är den som du ska kontakta om du behöver hjälp med klottersanering i Falun och resten av Dalarna. Utgångspunkten är Rättvik, där han och frun Lena bor.   Saneringsenheterna arbetar förstås främst i Falun och Borlänge, men var du än befinner dig i Dalarna så står Roland till tjänst med goda råd och kunskap som gör ditt liv lättare. Roland eller ”Rolle” som han föredrar att kallas har ett förflutet inom flera olika branscher, gemensam nämnare har alltid varit kundfokus och målet att skapa nöjda kunder. När du vill diskutera klotter och hur man bäst förebygger klotter så skall du alltid känna dig fri att ringa Rolle.

 

Mikael Olofsson

Mikael Olofsson

Arbetsledare

Mikael Olofsson är vår duktiga arbetsledare i Dalarna som ser till att det dagliga arbetet rullar på som det ska. Mikael är länken mellan dig som kund och våra saneringstekniker, som oljan i ett maskineri. Mikael är boende i Borlänge sedan länge och är en hejjare på flugfiske.

Telefon: 020-364040
Mobiltelefon: 0708-860560
E-post: roland.m@klotterkonsulten.se

Telefon: 020-364040
Mobiltelefon: +46(0)731-404721
E-post: mikael.o@klotterkonsulten.se

Några av våra kunder i Dalarna

Vi utför klottersanering på deras fastigheter, garages, hissar, entrér mm. samt klotterskyddar både utomhus och inomhus.

Vi hjälper Skanska med klottersanering, impregnering och klotterskydd av broar.

Då vi ronderat har vi klottersanerat, tagit bort affischer, klistermärken och klotterskyddat de skåp och stationer som varit utsatta för skadegörelse.
Vi sköter om klottersaneringen åt Kopparstaden via en försäkring, där deras fastighetsskötare kan direktrapportera klotter till oss och vi sanerar det rapporterade klottret inom överenskommen tid.

Kontaktuppgifter:

Telefon: 020-364040
E-post: info@specialrengöringar.se
Besöksadress och leveransadress: Kolargatan 1, 784 68 Borlänge
Postadress: Faluvägen 70, 795 36 Rättvik

Kontakta oss

13 + 9 =