020-364040 [email protected]

Klotterförsäkring

– en försäkring du antagligen har större nytta av än någon annan försäkring

Klotterförsäkring ”trygg”

Försäkra din fastighet till en fast månadskostnad. När din försäkrade fastighet drabbats av klotter kontaktar du oss. Vi sanerar klottret inom 36 timmar, helt utan extra kostnader och självrisker.

Försäkringen gäller oavsett hur ofta eller hur mycket klotter du drabbas av. Genom att försäkra dina fastigheter kan du enkelt budgetera för klotterkostnaderna och tryggt räkna med att dina fastigheter alltid är rena och representativa. Ett smidigt sätt att kontrollera klottret

Tyvärr är det för de flesta fastighets och infrastruktur ägare inte längre en fråga om att man riskerar att råka ut för klotter, frågan är när man råkar ut för det. Genom att sköta klottersaneringen av dina objekt med klotterförsäkring “Trygg” så vet du redan i förväg vad kostnaden för att ta bort klotter kommer att vara och slipper obehagliga överraskningar eller oväntade kostnader.

Ni har er fasta månadskostnad som debiteras i efterskott och inga extra kostnader tillkommer oavsett hur ofta ni beställer klottersanering. Produktblad klotterförsäkring.

Klotterförsäkring trygg

Snabb borttagning av klotter innebär att klottrandet minskar. Klottrarna vill ju att deras ”konst/taggs” ska få sitta kvar länge och vara synligt för andra. När klottret snabbt försvinner från din fasad minskar motivationen hos klottraren att fortsätta klottra.

Kristian Skibdal

VD, Klotterkonsulten AKS

klotterförsäkring ansvar

Klotterförsäkring ”ansvar”

Klotterförsäkring ”Ansvar” – vi håller uppsikt, rapporterar och sanerar

Vi patrullerar ditt objekt med jämna intervaller. Det klotter som identifieras saneras till löpande räkning precis som vid traditionell klottersanering. När du väljer denna metod kan du vara säker på att klottret försvinner med de intervaller du själv bestämmer och väljer.
Överlåt kampen mot klotter till oss

Genom att sköta klottersaneringen av era objekt genom klotterförsäkringen “Ansvar” så överlåter ni helt och hållet ansvaret till oss. Ni slipper alltså engagera er i klotterfrågan och kan ägna er tid och energi till det som intresserar er mer.

Nedladdning produktblad

Klotterkonsulten erbjuder tjänster inom många områden. Du kan läsa om alla våra tjänster i vår allmänna broschyr om Klotterkonsulten AKS.

Vi kan bland annat hjälpa dig med att försäkra din fastighet till en fast månadskostnad. För att läsa mer om klotterförsäkring och dess fördelar kan ladda ner vårt allmänna Produktblad om klotterförsäkring. För att få mer fördjupad information om de tjänster vi erbjuder kan du gå till respektive tjänst på vår hemsida.

Vill du få en överblick av alla våra produktblad och broschyrer, gå till sidan nedladdning av filer.

Klotterkonsulten Broschyr.
Produktblad klotterförsäkring.