Klottersanering i Linköping

– och resten av Östergötland

Klottersanering Linköping

Klotterkonsulten AKS arbetar för att hålla Östergötland fritt från klotter. Klottersanering och klotterskydd är våra största tjänster inom gebitet och vi arbetar dagligen i Linköping och Norrköping. Genom att tillhöra den rikstäckande klottersaneringskedjan Klotterkonsulten Anti Klotter System så har vi det stora företagets resurser, samtidigt som vi är väldigt lokala och ger det lilla företagets personliga service. Hos oss är du alltid välkommen och du får problem med klotter eller skulle behöva klotterskydd.

Per Karlsson

Per Karlsson

Kundansvarig

Per är den du kontaktar för klottersanering i Linköping. Han är en före detta Peking-bo som flyttat söderut till Väderstad. Han har en mångsidig bakgrund, bland annat som fastighetsskötare, förvaltningsassistent, personalplanerare och regionsansvarig på Europark. Per är sambo med Anette och har sex utflugna barn, men är familjehem till två kottar på 6 och 8 år. Fritiden ägnar Per åt sina två hundar, renoverar sitt hus från 1850-talet och spela bowling.

Pers motto är ”Det går alltid att göra mer..”

Mats Erlandsson

Mats Erlandsson

Kundrådgivare

Mats Erlandsson är en av våra trogna medarbetare som arbetar med kundrådgivning och support gällande klottersanering i Linköping. Han har tidigare arbetat i norra Stockholm och har erfarenhet från flera olika branscher, alltid med den gemensamma nämnaren att kunden alltid är i fokus. Mats har ett stort sportintresse och har själv varit aktiv länge inom handbollen. Familjen som består av fru samt två barn tar förstås en del tid, men han hinner även med ett och annat på fritidshuset i skärgården som också är ett stort intresse.

 

Mobil: +46 (0)736-001404
Tel: 020-364040
E-post: per.k@klotterkonsulten.se

Mobil: +46 (0)735-164051
Tel: 020-364040
E-post: mats.e@klotterkonsulten.se

Några av våra kunder i Linköping

Vi hjälper HSB med klottersanering och klotterskydd.

Vi har utfört klottersanering av tåg åt Infranord.

Kontaktuppgifter:

Telefon: 020-364040
E-post: info@klotterkonsulten.se
Besöks/leveransadress: Industrigatan 42, 582 77 Linköping, Sweden
Postadress: Vinstavägen 21, 163 54 Spånga

Kontakta oss

14 + 5 =