020-364040 [email protected]

Klottersanering i Stockholm

Klottersanering Stockholm

Klotterkonsulten AKS har funnits i Stockholm sedan 1999 och är idag ett av stans största företag inom klottersanering. Inte nog med det, vi är också rikstäckande och det är vi nog det enda företaget i branschen som kan säga att vi är. För oss är det inte viktigt att vara störst inom klottersanering, vårt mål är att var bäst. Bästa företaget för våra kunder att samarbeta med är det vi menar förstås. Vi tar det bästa av stora företagets resurser tillsammans med det lilla företagets personliga service och omtanke, det här paketerar vi till klottersanerings-tjänster som passar just dig efter ditt individuella behov.

Kontaktuppgifter till huvudkontoret i Stockholm:

Telefon 020-364040
E-post: [email protected]
Besöks/leveransadress: Kaminvägen 2, 176 77 Järfälla
Postadress: Vinstavägen 21, 163 54 Spånga

Ida Aspeqvist

Ida Aspeqvist

Kundrådgivare

Mobil: +46 (0)735-164055
Tel: 020-364040
E-post: [email protected]

Ida är uppvuxen i Dalslands sagolika skogar och idag bor hon i Hässelby med sin man och deras två barn Ture och Tage. När hon inte jobbar med klottersanering i Stockholm håller hon igång med löpningen. Löpningen är en ny passion för Ida efter 20 år på fotbollsplanen. Innan hon började på Klotterkonsulten jobbade hon med fastighetskunder i städbranschen.

Eftersom Ida är från västra sidan så är en riktigt smart ordvits alltid välkommen och uppskattad hos henne. ”Lyhörd, nyfiken och lösningsorienterad är tre ledord som följt mig genom livet. Min sociala personlighet och positiva inställning gör att jag har nära till skratt. ”

Bo Tandlund

Bo Tandlund

Kundrådgivare

Mobil: +46 (0)704-241271
Tel: 020-364040
E-post: [email protected]

Bo “Bosse” Tandlund är som så många andra i detta företag uppvuxen i norra delarna av landet. Bosse bor i Sollentuna och har tre utflugna barn samt 2 barnbarn som ofta och gärna kommer på besök. Bosse lämnade Luleå för många år sedan men var en känd profil i staden eftersom han drev flera företag där. Bosses fritidsintressen: Vilken fritid? Restaurangbesök, umgänge med sina vänner, meka med maskinell utrustning, bilar och motorcyklar. Bosse jobbar som kundrådgivare på Klotterkonsulten. Har du frågor om klottersanering och klotterskydd i Stockholm så hjälper han dig gärna!

Bosses ordspråk: “Det som inte görs i tid, får göras i otid.”

Jonathan Sandberg

Jonathan Sandberg

Kundrådgivare

Mobil: +46 (0)735-164051
Tel: 020-364040
E-post: [email protected]

Jonathan Sandberg är en av våra allerta medarbetare som arbetar med kundrådgivning och support. Bakgrund från norra Stockholm och erfaren från flera olika branscher med det gemensamt att kunden alltid varit i fokus. Jonathan har ett stort sportintresse och har själv varit aktiv länge inom aktiv träning.

Vill du göra Jonathan riktigt glad så frågar du honom om hans passion livet, att snickra kanoter så som indianerna gjorde.

Johan Söderman

Johan Söderman

Platschef

Mobil: +46 (0)735-164044
Tel: 020-364040
E-post: [email protected]

Johan Söderman har arbetat större delen av sitt vuxna liv med olika typer av sanering och utveckling av företag. Idag arbetar Johan med att se till att verksamheten i Stockholm lever upp till kundkrav och förväntningar.

När Johan inte arbetar (vilket han gör mycket) så gillar han att ta en löptur eller kanske ännu hellre fiska. I familjen ingår de två katterna som har en given plats i hans hjärta.

Johans ordspråk är: Fönt ja en korv, så hyppe ja i älven?!

Michael Norberg

Michael Norberg

Arbetsledare

Mobil: +46 (0)735-164042
Tel: 020-364040
E-post: [email protected]

Michael Norberg är vår arbetsledare i Stockholm. Micke har lång erfarenhet av många olika typer av sanering. Micke är också en av dem som håller utbildningar inom sanering inom företaget och han har spetskompetens inom ventilation och luftrengöring.

När Micke inte arbetar så tar han gärna en fisketur eller reser. Han är också medlem i scouterna och försitter inte en chans att tända ett lägerbål för att där sjunga små visor.

Mickes ordspråk är: När man är ute på djupt vatten är det klokt att hålla munnen stängd.

Kristian Skibdal

Kristian Skibdal

VD

Mobil: +46 (0)704-241270
Tel: 020-364040
E-post: [email protected]

Kristian som är dansk (därav det konstiga efternamnet) är uppvuxen i Norrlands skogar men numera bosatt i Spånga. Han är den som en gång i tiden startade verksamheten och fortfarande är VD. Kristian är gift med Laila och har en liten son som heter Viggo och en dotter som heter Kin. Fritidsintressen: Träna på gym, aktiemarknaden, heminredning, bygga på huset. En dold talang som Kristian har är att han är en hejjare på att spela mungiga.

Kristians ordspråk: “Nyfikenhet är en egenskap som aldrig blir omodern”

Några av våra kunder i Stockholm

Klotterkonsulten jobbar med klottersanering i Stockholm. Bland annat Globen.
Globen är ett landmärke för oss Stockholmare. Nu har ju nya Tele2 Arena byggts i samma område och vi sköter om klottersaneringen och klotterskyddet av den arenan också.
Stockholm Stad är en av Sveriges största inköpare av klottersaneringstjänster. Vi är Stadens leverantör av klottersanering för västerort.
Klotterkonsulten sköter klottersanering och klotterskydd på Tele2 Arena i Stockholm.
Vi utför klottersanering åt Scandic Victoria Tower. Hotellet är Skandinaviens högsta.