020-364040 [email protected]

Skydd mot klistermärken, affischering och klotter

Skydd mot klistermärken, affischering och klotter – AKS 780 Askgård

Ofta får man i stadsrummet problem med olaglig affischering eller klistermärken som klistras där man inte vill ha dem. Det kan vara ett gissel att få bort sådan typ av vandalisering. Därför har vi på Klotterkonsulten AKS utvecklat ett skydd mot just denna typ av skadegörelse. Vårt skydd AKS Askgård ger dig en yta som är mycket svår att få någon typ av affisch, tejp eller klistermärke att fastna på, ett skydd mot olaglig affischering och olagliga klistermärken hellt enkelt.

Fördelar som AKS 780 Askgård ger

  • Hindrar klistermärken och afficher att fästa till underlaget
  • Fungerar som klotterskydd
  • Långtidsverkande
  • Får olaglig affischering och uppsättning av klistermrken att upphöra.

 

Det är lätt att bli trött på att råka ut för olaglig affischering, det är lite som att råka ut för klotter. Det förfular ens egendom och lämnar ofta fula limrester efter sig.

Känner du igen i dig i det här?

Då kan vårt skydd mot klistermärken och affischer vara något för dig. Ett effektivt skydd som förhindrar klister och tejp att fastna och som underlättar rengöring. Ofta faller det uppsatta materialet av av sig självt.

Skydd mot klistermärken på Tele 2 Arenas toaletter.

Effektivt skydd mot affischering och klistermärken

Skyddet mot affischering och klistermärken fungerar så att klistret inte kan fästa mot underlaget. Om du skulle prova att försöka fästa ett klistermärke på ytan så kommer du att se att det trillar av av sig självt. Skyddet ger en blank och fet yta och skall användas på ytor som är döda. Lämpliga ytor att skydda är tex lyktstolpar, papperskorgar, elskåp, plåtdörrar mm.
Om du är trött på olovlig affischering och fula kvarsittande klistermärken så kontakta oss för vidare information om hur vi kan hjälpa dig!

Känner du att du behöver ett skydd mot de förhatliga affischerna och klistermärkena so olagligt sätts upp?

Då kan vårt skydd mot affischer och klistermärken AKS 780 Askgård vara en bra lösning för dig.

Skyddet gör att klister inte fäster och hindrar klistermärken eller affischer att fastna på underlaget. Om du provar att få ett klistermärke att fastna på ytan så trillar det bara av. Skyddet är väldigt effektivt och får olaglig affischering och uppsättning av klistermärken att upphöra på den skyddade ytan.

Skyddet mot affischering och klistermärken fungerar även som klotterskydd.

Även om AKS 780 inte är tänkt som ett klotterskydd så fungerar det i praktiken även som detta, färg fäster heller inte till underlaget och kan lätt saneras med milda rengöringsprodukter.

Långtidsverkande!

AKS 780 – Skydd mot affischer och klistermärken är långtidsverkande och fungerar år efter år utan att behöva förnyas.

Ytor lämpliga att skydda är döda ytor som inte behöver andas, alltså plåt, lackade ytor, målade ytor mm. AKS 780 är ett tätt skydd som inte tillåter underlaget att andas, det kan därför inte användas på material som behöver vara diffusionsöppet.

Några referenser som använder Affisch och klistermärksskydd AKS 780 Askgård

Man stryker på skydd mot klistermärken.
Soptunna med klistermärkesskydd.
Logga Stockholms stad.

Samtliga toaletter på Tele 2 Arena är skyddade mot klistermärken och klotter av Klotterkonsulten AKS.

FTI – Förpacknings och tidningsinsamlingen har återvinningscontainrar runt om i Sverige. För FTI har vi skyddat utsatta objekt mot klistermärken och olaglig affischering

Vi har skyddat lyktstolpar, papperskorgar och elskåp på Stockholm Stad med affisch och klister.

Ring oss gärna om du vill ha råd och tips om hur du på bästa sätt kan skydda dig mot klotter. Du kan även maila oss via formuläret.

Kontaktuppgifter till huvudkontoret i Stockholm:

Telefon: 020-364040 Fax: 08-364727 E-post: [email protected] Besöks/leveransadress: Kaminvägen 2, 176 77 Järfälla Postadress: Vinstavägen 21, 163 54 Spånga

Kontakta oss

15 + 13 =