020-364040 [email protected]

Klottersanering i Helsingborg

Klottersanering Helsingborg

Behöver du klottersanering i Helsingborg så har du kommit helt rätt. Klotterkonsulten AKS – Sveriges enda rikstäckande klottersaneringsföretag finns etablerade i Helsingborg för att serva norra Skåne. När du råkat ut för klotter så har du mycket att vinna på att snabbt och professionellt få bort klottret. Vi hjälper dig gärna och naturligtvis får du alltid ett kostnadsfritt prisförslag om du önskar det. Klottersanering kräver yrkesskicklighet. Det finns inte många i Helsingborg eller norra Skåne som besitter den kunskap som krävs för att göra riktigt bra klottersanering. Låt inte någon amatör experimentera med din egendom, vänd dig professionella klottersanerare om du råkar ut för skadegörelse.

Klotterkonsulten AKS finns sedan 2013 etablerade i Malmö och Helsingborg, företaget som tillhör Sveriges enda rikstäckande kedja av klottersaneringsföretag arbetar för att du ska få så lite problem som möjligt med klotter.

Vi har ett kontor i Malmö och ett i Helsingborg för att hålla Skåne fritt från klotter och för att erbjuda dig som kund riktigt bra klottersanering och klotterskydd med den senaste tekniken. Klotterkonsulten arbetar med alla förekommande metoder för att ta bort klotter och har ett brett produktsortiment när det gäller klotterskydd. Vi erbjuder även klotterförsäkringar och skötselavtal när det gäller att hålla klottret borta.

Kontaktuppgifter:

Telefon: 020-364040
E-post: [email protected]
Leveransadress: Ring för leveranser 0761-880752
Postadress: Box 327, 163 54 Helsingborg

Jan Persson

Jan Persson

Platsansvarig & kundrådgivare Malmö / Helsingborg

Mobil: +46 (0)735-164045
Tel: 020-364040
E-post: [email protected]

Jan Persson arbetar med kundrådgivning och hjälper dig med klottersanering i Malmö och Skåne. Född och uppvuxen i Malmö. Flyttade som 20 åring till Kalmar för att efter 10 år återvända till Skåne. Med ner till Skåne flyttade fru och dotter som inte fanns när han flyttade upp till Kalmar. Dottern är numera utflugen och när inte Jan arbetar kopplar han gärna av med en bok eller tränar och finns chansen till flugfiske tackar han inte nej.

Jans ordspråk är: ”Det finns inga hinder, bara möjligheter”

Några av våra kunder i Helsingborg

Klotterkonsulten arbetar med klottersanering i norra Skåne, bland annat Brännborn Fastigheter.
Klotterkonsulten AKS utför arbeten för bland annat Brännborn Fastigheter.
Bensinteknik i Helsingborg är också ett exempel på en av de kunder vi hjälper när det gäller klottersanering.
När Trafikverket behöver klottersaneringstjänster så vänder de sig till Klotterkonsulten AKS
För Fastec så utför vi klottersanering och klotterskydd i norra Skåne.