020-364040 [email protected]

Klotterkonsulten AKS genomför klottersaneringar, klotterskyddar samt klotterförsäkrar fastigheter som vanligt men vi har anpassat vårt sätt att arbeta efter rådande omständigheter.

Vi följer myndigheternas rekommendationer till punkt och pricka. Vi respekterar även våra kunders och personals situation och tar vårt sociala ansvar genom att hålla verksamheten igång så att hjulen kan snurra på i samhället. 

  • Vi sanerar klotter som vanligt
  • Våra klotterexperter genomför analyser och offertarbete, men anpassar dessa till kundernas önskemål om möten och kontakter
  • Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer om hygien
  • Vi minimerar onödiga kontakter och folksamlingar
  • Vi respekterar kunders önskemål och anpassar vår kommunikation utifrån detta – till exempel genom att prata i telefon eller maila istället för att ses personligen så långt detta är möjligt. 

När vi genomför klottersaneringar eller tar emot beställningar anpassar vi nödvändig kommunikation och kan vid behov hantera allt via telefon och e-post.

Om du har fått klotter på din fastighet så är det ett utmärkt tillfälle att låta oss ta bort det nu. 

–” Det är viktigt för samhället att Sveriges företag kan fortsätta arbeta så att alla anställda kan få lön och att samhällets ekonomi håller igång. Vi på Klotterkonsulten AKS gör allt vi kan för att hålla hjulen snurrande i dessa svåra tider. Låt oss tillsammans se till att vi tar oss igenom det här.”, säger VD Kristian Skibdal. 

Beställ vår en Checklista – 10 steg för att minska risken för klotter helt gratis. Du får våra tio bästa tips för att se till att din fastighet slipper att bli nerklottrad. Du får även tips om vad du ska göra direkt om du råkar ut för klotter. Ladda ner checklistan här: 

>>> Checklista – 10 steg för att minska risken för klotter. 

Kristian Skibdal

VD Klotterkonsulten AKS