020-364040 [email protected]

Drabbad av klotter i Göteborg och behöver klottersanering?

Du är inte ensam.

Det är ett tråkigt fenomen att det klottras runt om i Göteborg. Varje morgon rycker klottersanerarna från Klotterkonsulten AKS´s kontor i Göteborg ut för att rengöra diverse olika hus och objekt.

Det är inte frågan om man kommer att drabbas av klotter längre, frågan är snarare när det kommer att ske. Utvecklingen ser lika ut i hela Sverige.

Den här gången var det en fastighetsägare på Luftvärnsvägen i Göteborg som behövde hjälp med klottersanering.

Vår klottersanerings-tekniker Wiktor ryckte ut för att återställa ordningen igen, den här gången var det en klottrare som bestämt sig för att hedra minnet av ”Lill-Babs”.

Det kan tyckas fint, men det är det inte när klottret sitter på någon annans egendom.

Efter klottersaneringen på det här stället så applicerades förebyggande klotterskydd.

Nu är ordning och reda återställd igen. Klottret är borta och fasaden ser ut som innan attacken.

Vill du veta mera om hur vi arbetar med klottersanering i Göteborg? Ring då våra duktiga rådgivare som du når på telefon 020-364040

Hos oss är goda råd alltid gratis, det finns många saker som kan göras så att du slipper drabbas av klotter i första läget. Om du redan är drabbad så hjälper vi dig med kostnadsfria prisförslag och goda råd.

Taggar: Klottersanering Göteborg, Ta bort klotter Göteborg, Förebyggande klotterskydd, undvik klotterproblem, duktig klottersanerare Göteborg, Klotterkonsulten Göteborg, miljövänlig klottersanering, rikstäckande klottersaneringsföretag