Klottersanering i Sundsvall & Kramfors

– och resten av Västernorrland

Klottersanering Sundsvall

Vi på Klotterkonsulten i Sundsvall arbetar med att hjälpa kunder som drabbas av enstaka och återkommande problem vad gäller klotter, klottersanering och klotterskydd. Vi arbetar snabbt och kostnadseffektivt för kunden och fungerar ofta rådgivande och konsulterande vid återkommande problem. När ni vänder er till oss kan ni vara säkra på att erhålla en trygg partner som ger er kostnadseffektiva lösningar, miljösäkrade tjänster och alltid med det bästa möjliga resultatet.

Ann-Christine Lundqvist

Ann-Christine Lundqvist

VD & Kundrådgivare

Ann-Christine är verkligen en eldsjäl och ett kraftknippe som det är roligt att vara utmed!

I många år har hon drivit en framgångsrik verksamhet inom rengöring och lokalvård med utgångspunkt från Kramfors. Idag är hon Klotterkonsulten AKS ytterst ansvariga person för länet och har bestämt sig för att bekämpa klottret som finns här.

Som erfaren företagsledare så har hon naturligtvis hjälp av sina kollegor, men förakta inte denna kunskapstörstande tjej. Ann Christine är en otroligt vetgirig och ambitiös person som gör det lilla extra för att just du skall bli nöjd!
Behöver du hjälp med klottersanering i Sundsvall eller Kramfors? Kontakta Ann-Christine!

Ann Christines ordspråk: ” De bästa upptäckterna har kommit från folk som tittat på en ordinär situation och uppfattat den annorlunda”

 

Mats Söderström

Mats Söderström

Kundrådgivare

Mats Söderström är en av våra kundrådgivare i Sundsvall och Västernorrland. Det här är en kille som alltid har ett bus på gång och gärna ser livet från den humoristiska sidan. Mats är heller inte rädd för att ta i när det behövs och kavlar gärna upp ärmarna för att handgripligt ge sig in i produktionen.

När Mats inte arbetar så ägnar han sig åt sin stora passion i livet, att dressera höns. Mats har vunnit sm i hönsdressyr både 2011 och 2013.

Mats ordspråk är: ”Sälj ägget, inte hönan”

Jonas Lundqvist

Jonas Lundqvist

Arbetsledare

Jonas Lundqvist är den som ser till att arbetet i Västernorrland utförs på rätt sätt och till rätt kvalitet. Jonas hjälper sina saneringstekniker att ge dig som kund precis det resultat som du har rätt att förvänta dig. Det är inte ovanligt att du finner Jonas mitt i smeten när det gäller jobb, han brukar ha svårt att låta bli att arbeta tillsammans med kollegorna.

När Jonas inte arbetar så gillar han att umgås med familjen. Finns det möjlighet så jagar han gärna älg eller ger sig ut på en fisketur.

Jonas ordspråk är: ”Upptäckter är resultatet av planmässigt famlande”

Mobil: +46 (0)706-580341
Tel: 020-364040
E-post: ann-christine.l@klotterkonsulten.se

Mobil: +46 (0)706-580459
Tel: 020-364040
E-post: mats.s@klotterkonsulten.se

Mobil: +46 (0)706-580162
Tel: 020-364040
E-post: jonas.l@klotterkonsulten.se

Kontaktuppgifter:

Telefon 020-364040
E-post: info@klotterkonsulten.se
Besöks & postadress Kramfors: Frånövägen 3, 872 43 Frånö
Besöks & postadress Sundsvall: Norra vägen 40, Sundsvall

Kontakta oss

10 + 3 =