Klottersanering i Gävle

– och resten av Gävleborg

Klottersanering Gävle

Vi på Klotterkonsulten i Gävleborg arbetar med att hjälpa kunder som drabbas av enstaka och återkommande problem vad gäller klotter, klottersanering, klotterskydd, fasadtvättning och impregneringar. Våra saneringsfordon med personal syns under uppdrag i hela Gävleborg. Från Bergsjö i Hälsingland och ned till Älvkarleby i Norra Uppland/Gästrikland. Vi arbetar snabbt och kostnadseffektivt för kunden och fungerar ofta rådgivande och konsulterande vid återkommande problem på era fastigheter.Vår erfarenhet och kompetens är ofta avgörande för kunder där kvalitet och slutresultat räknas. Vår kvalitets- och miljöpolicy utgår alltid från fastigheten, miljön och dess omgivning, alltid med miljö och säkerhet högst på checklistan.

Richard Hedberg

Richard Hedberg

Distrikts- och marknadsansvarig

Jag är en gift 50-åring boende i Västerås med hustru Gisella. Vi har två söner André 22 år och Joel 19 år.
Mina dagar ägnar jag åt företagande, projektledning och försäljning. Jag arbetar i två distrikt, Västmanland och Gävleborg vilket innebär en hel del planering mellan Västerås och Gävle. Sedan 2011 är vårt familjeföretag verksamt inom Klotterkonsulten och Specialrengöringar Sverige. Eventuell ledig tid ägnas i första hand åt vila, träning och kanske lite hemmapyssel. Intresse finns i bilar, motorcyklar och maskiner.
Min kompetens ligger främst inom teknik, försäljning och ledarskap.

Behöver du hjälp med klottersanering i Gävle så kontakta Richard!

 

Tel: 020-364040
Mobil: +46 (0)735-144 061
E-post: rickard.h@klotterkonsulten.se

Några av våra kunder i Gävle och Gävleborg

Klotterkonsulten hjälper Hudiksvallsbostäder med professionell klottersanering när det uppstår på områden som kan vara lite svårare att avhjälpa eller där tiden för utryckning är avgörande.

Vi har de senaste tre åren hjälpt SVEVIA i deras uppdrag att sköta den yttre skötseln och underhåll på Bollnäsbostäders fastighetsbestånd i Bollnäs och dess närområden som t.ex. Kilafors och Alfta.

Vi har hjälpt BJ Markbyggnads med tvättning av nybyggda miljöbodar och efterföljande klotterskyddande av samtliga ytor på nyanlagda miljöbodar och carport på Andersberg i Gävle.

Klotterkonsulten har hjälpt kommunen med specifika klottersaneringar på några kulturvärdefulla områden i Söderhamn.

Kontaktuppgifter:

Telefon: 020-364040
E-post: info@specialrengöringar.se
Besöksadress och leveransadress: Smältverksgatan 71, 724 74 Västerås, Sweden

Kontakta oss

6 + 8 =